169 čtenářů
30 m
nikolka
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
V misce smícháme strouhanku, parmezán, nasekané bylinky Kuřecí plátky obalíme v rozšlehaném vejci a poté ve strouhance
Uvařený chřest dáme na mísu, hlavičkami spolu. Chřest od hlavičky podlijeme máslem s opraženou strouhankou
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme orestujeme na oleji, přidáme kostičky bramboru a chřest
Z chřestu ostrým nožíkem seřízneme povrchní slupku, provázky a špičky posypeme strouhankou, kterou jsme
Bílý chřest loupeme asi 3 cm pod vrcholem. Na smažený chřest si můžeme udělat dip z majonézy,
Rúru rozohrejeme na 200°C. Do oleja prelisujeme cesnak a dobre premiešame. Ak máme stehná, tak ich vykostíme
Chřest očistíme, oloupeme a uvaříme v osolené vodě Na talíře rozdělíme chřest a poté polijeme směsí.
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme Vývar scedíme, chřest nakrájíme a povaříme asi 8 minut
Zalijeme vodou a přidáme na kolečka oloupaný, nakrájený chřest
Chřest si oloupeme a povaříme v osolené vodě s troškou Můžeme posypat smaženou cibulkou nebo oblíbenými sekanými