Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém orestujeme do zlatova na drobno nakrájenou cibuli s česnekem. Poté
Z chřestu ostrým nožíkem seřízneme povrchní slupku, Opláchneme pod tekoucí vodou a z očištěných chřestů
Chřest oloupeme, očistíme omyjeme a skrojíme tvrdé Některé chřesty můžem obalit pouze ve vejci a strouhance
Stonky chřestu dáme k sobě a svážeme provázkem. Smažíme v oleji, nejlépe ve fritéze, aby bylo smažení
Chřest oloupeme, odstraníme zdřevnatělé konce a povaříme Je to méně obvyklá úprava chřestu, ale stojí za vyzkoušení
Chřest oloupejte a 4 minuty vařte v osolené vodě. smetanou a strouhance.Rozehřejte máslo s olejem a chřest
Chřest můžeme použít jak zelený, tak i bílý, ten ale Chřest dáme na cca 5 minut povařit do osolené vody,
Chřest necháme okapat a obalujeme v mouce, vejci a Smažené tyčinky z chřestu podáváme s různými dipy,
Postup přípravy Kousky chřestu osmahneme na pánvi Na talíř naaranžujeme chřest, přidáme krevety a přelijeme
Chřest očistíme, zbavíme tuhých konců a oloupeme V pánvi rozehřejeme olej na smažení.