Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Máme tu pro vás tip na chutný blanšírovaný chřest s Blanšírovaný chřest s parmezánovou krustou Přírodní
Nejdříve si na kapce oleje opečeme omytý chřest, kterému Poté chřest zalijeme vejci a připarvíme omeletu.
Vejce můžeme buď uvařit natvrdo nebo připravíme volské Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Špičky chřestu si schováme a tělíčka chřestu nakrájíme Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Špičky chřestu nesmí být rozvařené. Navrch opatrně rozklepneme vejce (snažíme se, aby zůstalo
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme Maso nakrájíme, vejce ušleháme s mlékem, přidáme sůl