Pokud vytáhnete máslo z ledničky a ještě tvrdé ho potřebujete namazat, použijte škrabku na brambory na nakrájení tenkých plátků, které půjdou namazat bez problémů.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Máme tu pro vás tip na chutný blanšírovaný chřest s Blanšírovaný chřest s parmezánovou krustou Přírodní
Nejdříve si na kapce oleje opečeme omytý chřest, kterému Poté chřest zalijeme vejci a připarvíme omeletu.
Vejce můžeme buď uvařit natvrdo nebo připravíme volské Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Špičky chřestu si schováme a tělíčka chřestu nakrájíme Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Špičky chřestu nesmí být rozvařené. Navrch opatrně rozklepneme vejce (snažíme se, aby zůstalo
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast 3 hluboké talíře do prvního dáme mouku, do druhé vejce
Poté přidáme nakrájený chřest na větší kousky. Poté čtverečky uzavřeme přehnutím rohů a potřeme vejcem
Mezitím chřest zabalíme do šunky nebo slaniny a zapečeme Medailonky podáváme spolu s chřestem a šťouchaným bramborem