299 čtenářů
15 m
tetalenka
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Máme tu pro vás tip na chutný blanšírovaný chřest s Blanšírovaný chřest s parmezánovou krustou Přírodní
Nejdříve si na kapce oleje opečeme omytý chřest, kterému Poté chřest zalijeme vejci a připarvíme omeletu.
Vejce můžeme buď uvařit natvrdo nebo připravíme volské Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Špičky chřestu si schováme a tělíčka chřestu nakrájíme Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Špičky chřestu nesmí být rozvařené. Navrch opatrně rozklepneme vejce (snažíme se, aby zůstalo
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast 3 hluboké talíře do prvního dáme mouku, do druhé vejce
Poté přidáme nakrájený chřest na větší kousky. Poté čtverečky uzavřeme přehnutím rohů a potřeme vejcem
smícháme zakysanou smetanu, nastrouhaný sýr, petrželku a vejce Nakonec smícháme s vychlazenou šalotkou a chřestem.