162 čtenářů
15 m
tetalenka
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Máme tu pro vás tip na chutný blanšírovaný chřest s Blanšírovaný chřest s parmezánovou krustou Přírodní
Vejce můžeme buď uvařit natvrdo nebo připravíme volské Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Špičky chřestu si schováme a tělíčka chřestu nakrájíme Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Špičky chřestu nesmí být rozvařené. Navrch opatrně rozklepneme vejce (snažíme se, aby zůstalo
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme Maso nakrájíme, vejce ušleháme s mlékem, přidáme sůl
Chřest omyjeme, oloupeme, odřízneme konce, rajčata Chřest si uvaříme v osolené vodě s troškou cukru do
smícháme zakysanou smetanu, nastrouhaný sýr, petrželku a vejce Nakonec smícháme s vychlazenou šalotkou a chřestem.