277 čtenářů
15 m
tetalenka
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Máme tu pro vás tip na chutný blanšírovaný chřest s Blanšírovaný chřest s parmezánovou krustou Přírodní
Vejce můžeme buď uvařit natvrdo nebo připravíme volské Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Špičky chřestu si schováme a tělíčka chřestu nakrájíme Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Špičky chřestu nesmí být rozvařené. Navrch opatrně rozklepneme vejce (snažíme se, aby zůstalo
Odkrojíme drevnaté konce špargle, stonky ošúpeme a pokrájame asi na 15 cm dlhé kúsky. Hlavičky odložíme
Během vaření chřestu připravíme vejce a slaninu. Vejce upravíme na způsob, který máme nejraději: volské
špalíky pokrájený a krátce spařený, již vychladlý chřest velký talíř, tác nebo do mísy, poklademe pokrájenými vejci
V hrnci přiveďte k varu vodu, vhoďte do ní chřest a Do misky rozklepněte vejce a opatrně ho vlijte na jednu
Záleží na síle chřestu. Chřest s pošírovaným vejcem ozdobíme řeřichou nebo