Smaltované umyvadlo a jiné prostředky budou jako nové, když je navlhčíme, posypeme kypřícím práškem a necháme vše přes noc působit.
Ráno stačí prášek jen smýt.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Máme tu pro vás tip na chutný blanšírovaný chřest s Blanšírovaný chřest s parmezánovou krustou Přírodní
Nejdříve si na kapce oleje opečeme omytý chřest, kterému Poté chřest zalijeme vejci a připarvíme omeletu.
Vejce můžeme buď uvařit natvrdo nebo připravíme volské Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Špičky chřestu si schováme a tělíčka chřestu nakrájíme Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Špičky chřestu nesmí být rozvařené. Navrch opatrně rozklepneme vejce (snažíme se, aby zůstalo
Odkrojíme drevnaté konce špargle, stonky ošúpeme a pokrájame asi na 15 cm dlhé kúsky. Hlavičky odložíme
Během vaření chřestu připravíme vejce a slaninu. Vejce upravíme na způsob, který máme nejraději: volské
špalíky pokrájený a krátce spařený, již vychladlý chřest velký talíř, tác nebo do mísy, poklademe pokrájenými vejci
V hrnci přiveďte k varu vodu, vhoďte do ní chřest a Do misky rozklepněte vejce a opatrně ho vlijte na jednu