299 čtenářů
15 m
tetalenka
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Máme tu pro vás tip na chutný blanšírovaný chřest s Blanšírovaný chřest s parmezánovou krustou Přírodní
Nejdříve si na kapce oleje opečeme omytý chřest, kterému Poté chřest zalijeme vejci a připarvíme omeletu.
Vejce můžeme buď uvařit natvrdo nebo připravíme volské Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Chřest připravte odkrojením tvrdé spodní části a také Servírujte chřest posypaný krustou se zastřeným vejcem
Špičky chřestu si schováme a tělíčka chřestu nakrájíme Křepelčí vejce uvaříme na 2,20’ aby byl žloutek tekutý
Špičky chřestu nesmí být rozvařené. Navrch opatrně rozklepneme vejce (snažíme se, aby zůstalo
Poté přidáme nakrájený chřest na větší kousky. Poté čtverečky uzavřeme přehnutím rohů a potřeme vejcem
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast 3 hluboké talíře do prvního dáme mouku, do druhé vejce
smícháme zakysanou smetanu, nastrouhaný sýr, petrželku a vejce Nakonec smícháme s vychlazenou šalotkou a chřestem.