Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Houby omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky nebo menší kousky. Osolíme. Poté obalíme nejdřív v mouce
Šunku nakrájíme na tlustší plátky - nebo si necháme nakrájet v obchodě (podobně jako na smažený sýr).
Kapra očistíme. Odkrojíme hlavu, ocas a ploutve. Ořezy z kapra můžeme použít na polévku. Z očištěné části
Kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce, poté v rozšlehaných vejcích smíchaných se smetanou a petrželkou
Chřest můžeme použít jak zelený, tak i bílý, ten ale Lepší jsou tučnější sýry.Obalený chřest v trojobalu
Chřest očistíme, zbavíme tuhých konců a oloupeme Uvařený a osušený chřest obalujeme postupně v mouce
Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem. Maso dochutíme uzenou paprikou, solí a pepřem. Vejce uvařená
Osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu- mouka, rozšlehané
Papriky zbavíme semínek. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Každé vejce obalíme plátkem šunky, sýra a
Chřest můžeme použít jak zelený, tak i bílý, ten ale Obalený chřest v trojobalu smažíme v rozpáleném oleji