Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Kapra očistíme. Odkrojíme hlavu, ocas a ploutve. Ořezy z kapra můžeme použít na polévku. Z očištěné části
Kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce, poté v rozšlehaných vejcích smíchaných se smetanou a petrželkou
Chřest můžeme použít jak zelený, tak i bílý, ten ale Lepší jsou tučnější sýry.Obalený chřest v trojobalu
Chřest očistíme, zbavíme tuhých konců a oloupeme Uvařený a osušený chřest obalujeme postupně v mouce
Osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu- mouka, rozšlehané
Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem. Maso dochutíme uzenou paprikou, solí a pepřem. Vejce uvařená
Chřest můžeme použít jak zelený, tak i bílý, ten ale Obalený chřest v trojobalu smažíme v rozpáleném oleji
Papriky zbavíme semínek. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Každé vejce obalíme plátkem šunky, sýra a
Chřest oloupeme, odřízneme dřevnaté konce a opláchneme Ještě teplý chřest dáme na talíře, polijeme zálivkou
Chřest omyjeme pod tekoucí i vodou, spodní třetinu Listové saláty, chřest a drůbeží šunku ozdobně narovnáme