Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém orestujeme do zlatova na drobno nakrájenou cibuli s česnekem. Poté
Z chřestu ostrým nožíkem seřízneme povrchní slupku, Opláchneme pod tekoucí vodou a z očištěných chřestů
Chřest oloupeme, očistíme omyjeme a skrojíme tvrdé Některé chřesty můžem obalit pouze ve vejci a strouhance
Stonky chřestu dáme k sobě a svážeme provázkem. Smažíme v oleji, nejlépe ve fritéze, aby bylo smažení
Chřest oloupeme, odstraníme zdřevnatělé konce a povaříme Je to méně obvyklá úprava chřestu, ale stojí za vyzkoušení
Chřest oloupejte a 4 minuty vařte v osolené vodě. smetanou a strouhance.Rozehřejte máslo s olejem a chřest
Chřest můžeme použít jak zelený, tak i bílý, ten ale Chřest dáme na cca 5 minut povařit do osolené vody,
Chřest necháme okapat a obalujeme v mouce, vejci a Smažené tyčinky z chřestu podáváme s různými dipy,
Postup přípravy Kousky chřestu osmahneme na pánvi Na talíř naaranžujeme chřest, přidáme krevety a přelijeme
Chřest očistíme, zbavíme tuhých konců a oloupeme V pánvi rozehřejeme olej na smažení.