Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
30 m
janapozarova
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme Poté osmažíme omelety, horní část musí zůstat řídká
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest v omeletě a necháme opéct.
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami uvařený chřest a zabalíme.
Chřest oloupeme a tuhé konce odřízneme. několika kousky chřestu, masa a přidáme rukolu.
Špargľu (chřest) olúpeme a nakrájame asi na 3 cm kúsky Hotovú omeletu podávame posypanú sekanou pažitkou s
avokádovou pomazánkou, vyskládejte okurkou, paprikou, Zottarellou
Omeletu s chřestem a sýrem rozdělíme na porce, ochutíme Omeletu s chřestem a sýrem podáváme s toastem, ale
Vaječnou omeletu s chřestem posypeme zbytkem parmazánu Vaječnou omeletu s chřestem rozdělíme na porce a ihned
Ve chvíli, kdy je spodní strana omelety pevná, ale Omeletu přesuňte na talíř.
Když vejce začnou tuhnout, omeletu odstavíme, poklademe Troubu rozehřejeme na 250 °C, omeletu do ní vložíme
Když vejce začnou tuhnout, omeletu opatrně otočíme Hotovu omeletu opatrně sesuneme na talíř, naplníme
Omeletu opatrně otočíme a krátce ji opečeme také z Na závěr omeletu přehneme a sesuneme opatrně na talíř