1.4K čtenářů Přidat komentář

Omeleta s Zottarellou a chřestem

30 m

Avatar of janapozarova

janapozarova

@janapozarova

Postup receptu

  1. Oříšky si opražíme na suché pánvi, chřest oloupeme, odřízneme a nakrájíme na kousky, cibulku na kolečka.
  2. Vajíčka si rozkvedláme se solí a pepřem, rozehřejeme pánev, chřest osmažíme do měkka, přidáme cibulku, vajíčka, oříšky a kuličky Zottarelly a necháme asi 10 minut smažit při nízké teplotě, než vše hezky ztuhne.
  • 1 lžíce piniové oříšky
  • 400 g chřest (zelený)
  • 2 ks jarní cibulka
  • 1 balení mini Zottarella
  • 5 ks vejce
  • Sůl
  • Pepř
  • 2 lžíce olej

Brambory vařené se zelím nezměknou

Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.