164 čtenářů
40 m
redakceTerka
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky. Přidáme plátky brambor, uzené maso, osolíme, opepříme
Poté osmažíme omelety, horní část musí zůstat řídká , poté na každou dáme chřest, maso, rukolu, přehneme
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest v omeletě a necháme opéct.
Oříšky si opražíme na suché pánvi, chřest oloupeme, rozkvedláme se solí a pepřem, rozehřejeme pánev, chřest
Jakmile se vejce na povrchu srazí, přeložíme omeletu Stejným způsobem upečeme další 3 omelety.
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami uvařený chřest a zabalíme.
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
toastového chleba položíme po jednom tenkém plátku uzeného masa, potřeme ho hořčicí, položíme plátek sýra, osolíme
Uzené maso nakrájíme na kostičky a prohřejeme v páře Měkkou rýži scedíme, necháme dobře okapat, přidáme maso
Uzené maso uvaříme doměkka. těsto nahoře uzavřeme, aby bylo pevně přilnuté na maso
Uzené maso uvaříme doměkka a nakrájíme na plátky. nalijeme další vrstvu těsta, rozetřeme po celé ploše masa
Uzené maso nakrájíme na kostičky a nasucho orestujeme masem a ozdobíme opět plátky rajských jablek a mozzarelly