Prémiový obsah
★★★
5.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme Poté osmažíme omelety, horní část musí zůstat řídká
Oříšky si opražíme na suché pánvi, chřest oloupeme, rozkvedláme se solí a pepřem, rozehřejeme pánev, chřest
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami uvařený chřest a zabalíme.
Chřest oloupeme a tuhé konce odřízneme. několika kousky chřestu, masa a přidáme rukolu.
Špargľu (chřest) olúpeme a nakrájame asi na 3 cm kúsky Hotovú omeletu podávame posypanú sekanou pažitkou s
Omeletu s chřestem a sýrem rozdělíme na porce, ochutíme Omeletu s chřestem a sýrem podáváme s toastem, ale
Vaječnou omeletu s chřestem posypeme zbytkem parmazánu Vaječnou omeletu s chřestem rozdělíme na porce a ihned
Ve chvíli, kdy je spodní strana omelety pevná, ale Omeletu přesuňte na talíř.
Vejce rozmícháme se špetkou soli a pepře. Nalijeme na rozpálenou pánev s olejem a poklademe plátky mozzarelly
Pomocí vařečky omeletu srolujeme a postup zopakujeme na přípravu další omelety.