Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Chřest uvaříme ve vodě nebo v páře doměkka, v kastrůlku s nepřilnavým povrchem ohřejeme mléko, sýr a smetanu
Chřest předvaříme v osolené vodě. plech vyložený pečícíma papírem a poklademe šunkou a sýrem
Chřest oloupeme, odřízneme spodní tvrdé konce a uvaříme sýrem a zamotáme.
placku, dáme do pánve olej, smícháme si ricottu a sýry Do pánve dáme těsto, potřeme směsí, chřestem, cuketou
Hermelín nakrájíme na plátky a sýry nastrouháme. vrstvu slaniny s cibulkou, na to vrstvu špaget a sýrů
poklademe plátky z vepřového boku nebo pancetty, sýr a na střed diagonálně chřest.