Porce kapra potřeme rozehřátým máslem smíchaným s citronovou šťávou, utřeným česnekem, kořením a solí
Marinovaný bůček vybalíme a s pomocí ubrousku zbavíme Plátky bůčku grilujeme nejprve na silnějším žáru z
Mrkev očistíme a nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Nachystáme si zavařovací sklenici
Na kousky alobalu nasypeme koření a přidáme kapku pleje. Poté v každém koření obalíme jiný hermelín a
Rozehřejeme si gril na 230-320°C. Plátky ananasu potřeme máslem a oválíme v okořeněném
Ingredience na těsto zpracujeme a necháme asi 20 minut v lednici. Rozválíme a vykrajujeme kolečka, která
Lilek marinádou potřeme z obou stran a klademe na gril Kořeněný lilek na grilu podáváme jako přílohu nebo
Vepřový bok dáme vařit s uvedenými ingrediencemi na předvaření. Cibuli necháváme celou, s první tmavou
Vepřový bok dáme vařit s uvedenými ingrediencemi na předvaření. Cibuli necháváme celou, s první tmavou
Kořeněné špízy z bůčku grilujeme na alobalovém tácku Kořeněné špízy z bůčku podáváme se zeleninovými saláty
Na rozpáleném grilu, který si připravíme cca půl hodiny Solíme na grilu či nabídneme sůl až při podávání.
při grilování nepřichytily. Olihně můžeme na grilu lehce pomačkat, abychom z nich
Smícháme citronovou šťávu s octem a všleháme do ní 6 lžic oleje, osolíme a opepříme. Chobotnice omyjeme
Máslo, olej, cukr, koření (oblíbené - na ryby), citronovou šťávu a tabasco promícháme v hrnci a zahříváme