Porce kapra potřeme rozehřátým máslem smíchaným s citronovou šťávou, utřeným česnekem, kořením a solí
Marinovaný bůček vybalíme a s pomocí ubrousku zbavíme Plátky bůčku grilujeme nejprve na silnějším žáru z
Rozehřejeme si gril na 230-320°C. Plátky ananasu potřeme máslem a oválíme v okořeněném
Na kousky alobalu nasypeme koření a přidáme kapku pleje. Poté v každém koření obalíme jiný hermelín a
Mrkev očistíme a nastrouháme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Nachystáme si zavařovací sklenici
Ingredience na těsto zpracujeme a necháme asi 20 minut v lednici. Rozválíme a vykrajujeme kolečka, která
Lilek marinádou potřeme z obou stran a klademe na gril Kořeněný lilek na grilu podáváme jako přílohu nebo
Kuře nařízneme v půlce, tak jako je na obrázku. Poté omyjeme, osolíme, oeppříme a potřeme mletou paprikou
Poté maso lehce osušíme a grilujeme na grilu. Před koncem grilováním přidáme na gril nakrájený pomeranč
Olej smícháme s kořením a česnekem, vzniklou směsí potřeme celé hermelíny. Nachystáme si čtverce alobalu
Čerstvé krevety povaříme v osolené vodě asi 8 minut. Potom je vyndáme a spolu s pomeranči napíchneme
při grilování nepřichytily. Olihně můžeme na grilu lehce pomačkat, abychom z nich