509 čtenářů
20 m
masterkuchar
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Vepřovou panenku očistíme od tuku, rozřízneme ji a Vepřovou panenku s chřestem podáváme se smetanovým
Chřest očistěte a spařte horkou vodou. Příprava chřestové omáčky: Nejprve očistíme chřest.
Panenky si osolíme, opepříme a zprudka orestujeme, Panenku obalíme v bylinkách, nakrájíme na špalíčky
Vepřovou panenku rozřízneme a naplníme chřestem. uvnitř panenky držel.
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou
Očištěnou panenky omyjeme a nakrájíme na šplaíčky. Chřest uvaříme doměkka, poté zabalíme do slaniny a
Omytou a osušenou vepřovou panenku zbavte přebytečných Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka a podáváme s
Vepřovou panenku očistíme a omyjeme.Okořeníme , dle Jakmile jsou houby a chřest trochu podušeny vmícháme
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky šunky
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky sýru.
Příprava masa: Panenku nařízneme tak, aby se nám vytvořila Panenku poté svážeme nebo upevníme párátky tak aby