Prémiový obsah
★★★
2.9K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vepřovou panenku s chřestem podáváme se smetanovým chřestovým ragú.
Chřest očistěte a spařte horkou vodou. Příprava chřestové omáčky: Nejprve očistíme chřest.
Vepřovou panenku nařízeneme a naplníme předvařeným chřestem.
Panenky si osolíme, opepříme a zprudka orestujeme, Panenku obalíme v bylinkách, nakrájíme na špalíčky
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou
Očištěnou panenky omyjeme a nakrájíme na šplaíčky. Chřest uvaříme doměkka, poté zabalíme do slaniny a
Omytou a osušenou vepřovou panenku zbavte přebytečných Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka a podáváme s
Vepřovou panenku očistíme a omyjeme.Okořeníme , dle Jakmile jsou houby a chřest trochu podušeny vmícháme
Vepřové panenky omyjeme, osušíme papírovou utěrkou bílým chřestem.
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky šunky
Panenku omyjeme, odblaníme, opepříme a posypeme troškou si na grilu opečeme na proužky nakrájenou cuketu a chřest