Prémiový obsah
★★★
2.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vepřovou panenku s chřestem podáváme se smetanovým chřestovým ragú.
Chřest očistěte a spařte horkou vodou. Příprava chřestové omáčky: Nejprve očistíme chřest.
Vepřovou panenku nařízeneme a naplníme předvařeným chřestem.
Panenky si osolíme, opepříme a zprudka orestujeme, Panenku obalíme v bylinkách, nakrájíme na špalíčky
Panenky omyjeme, osušíme čistou utěrkou a podélně rozkrojíme Plněné panenky vložíme do pekáčku a zasypeme je nakrájenou
Očištěnou panenky omyjeme a nakrájíme na šplaíčky. Chřest uvaříme doměkka, poté zabalíme do slaniny a
Omytou a osušenou vepřovou panenku zbavte přebytečných Chřest uvaříme v osolené vodě doměkka a podáváme s
Vepřovou panenku očistíme a omyjeme.Okořeníme , dle Jakmile jsou houby a chřest trochu podušeny vmícháme
Maso odblaníme, osolíme, opepříme a nařízneme tak aby se vytvořila kapsa. Do otvoru dáme plátky šunky
Vepřové panenky omyjeme, osušíme papírovou utěrkou bílým chřestem.
Panenku omyjeme, odblaníme, opepříme a posypeme troškou si na grilu opečeme na proužky nakrájenou cuketu a chřest