Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
30 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme Poté osmažíme omelety, horní část musí zůstat řídká
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest v omeletě a necháme opéct.
Chřest oloupeme a uvaříme v hrnci s vodou, pár kapkami uvařený chřest a zabalíme.
Chřest oloupeme a tuhé konce odřízneme. několika kousky chřestu, masa a přidáme rukolu.
Špargľu (chřest) olúpeme a nakrájame asi na 3 cm kúsky Hotovú omeletu podávame posypanú sekanou pažitkou s
avokádovou pomazánkou, vyskládejte okurkou, paprikou, Zottarellou
Omeletu s chřestem a sýrem rozdělíme na porce, ochutíme Omeletu s chřestem a sýrem podáváme s toastem, ale
Vaječnou omeletu s chřestem posypeme zbytkem parmazánu Vaječnou omeletu s chřestem rozdělíme na porce a ihned
Ve chvíli, kdy je spodní strana omelety pevná, ale Omeletu přesuňte na talíř.
Pomocí vařečky omeletu srolujeme a postup zopakujeme na přípravu další omelety.
Vejce rozmícháme se špetkou soli a pepře. Nalijeme na rozpálenou pánev s olejem a poklademe plátky mozzarelly
Na větší pánvi rozpálíme olej a smažíme omeletu pod