Prémiový obsah
★★★
793 čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Chřest důkladně oloupeme, aby na něm nezůstaly tvrdé kousky šlupek. Na másle osmahneme očištěnou, nakrájenou
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme slupky a ořezky v asi 700 ml osolené vody s cukrem
Pak základ rozmixujeme na hladký krém, zjemníme ho porci ozdobíme lžící smetany a do křupava vypečenou pancettou
Oba druhy chřestu omyjeme, bílý oloupeme a zbavíme ztvrdlých konců. Poté nakrájíme na kousky a dáme do
Očištěný chřest nakrájíme na 2-3 cm, uvaříme v 1/2 l vody. Z mouky a másla připravíme světlou zápražku
Chřest nakrájíme na 2-3 cm kousky, uvaříme ve vodě. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem
Na troše oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očistění chřest a zalijeme vodou. Osolíme,
Chřestovou směs rozředíme mlékem, přivedeme znovu k lžičkou namočenou v horké vodě) a zalijeme horkým krémem
V hrnci orestujeme nakrájenou šalotku na másle. Chřest si očistíme a povaříme v osolené vodě a krátce
Na másle zpěníme nadrobno nakrájené cibule. Poté přidáme očištěný, oloupaný chřest zbavený tvrdších konců
Na rozpuštěném másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Zpěníme a přidáme kousky očištěného a nakrájeného