Prémiový obsah
★★★
938 čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Dochutíme solí a pepřem a přidáme špetku muškátového oříšku.
Dochutíme muškátovým oříškem a bylinkami dle chuti.
Poté přidáme zázvor, cukr, pepř a muškátový oříšek.
Cibuli oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a orestujeme dozlatova. Dýni oloupeme, zbavíme jader, nakrájíme
Chřest důkladně oloupeme, aby na něm nezůstaly tvrdé kousky šlupek. Na másle osmahneme očištěnou, nakrájenou
Na troše oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očistění chřest a zalijeme vodou. Osolíme,
Poté rozmixujeme, přidáme smetanu, citronovou šťávu, muškátový oříšek, sůl, pepř.
osmahneme poté zalijeme vývarem a přidáme cukr a muškátový oříšek.