108 čtenářů
35 m
redakceTerka
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Polévku důkladně rozmixujeme tyčovým mixérem a nakonec
Tempeh nakrájíme na kousky a cibulku na kolečka. V pánvi rozehřejeme kokosový olej a cibulku s temtehem
zvlášť v osolené vodě doměkka, scedíme, přidáme do polévky , přidáme i pesto a už nevaříme, jen prohřejeme a polévku
uvaříme ve vroucí vodě, dáme do mixéru, přidáme česnek, mandle Na talíři ozdobíme pestem a slaninou.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme od polévky Nakapeme do polévky, dochutíme, krátce povaříme a podáváme
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Poté osmahneme v kastrolku na oleji. Přidáme na kousky nakrájený
Dobře umytý chřest oloupeme a nakrájíme na kousky. Kousky chřestu nasypeme do půl litru vařící a osolené
Polévku můžeme připravit jak z bílého tak i zeleného Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, můžeme dochutit
Chřest uvaříme ve vývaru, sýr pokrájíme na kousky a dáme do polévkové mísy. Zalijeme vývarem s chřestem