Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Chvíli opékáme a přilijeme víno.
Čerstvý chřest očistíme a omyjeme. Jakmile je chřest měkký, můžeme ho polít rozpuštěným
Mezitím chřest zabalíme do šunky nebo slaniny a zapečeme Medailonky podáváme spolu s chřestem a šťouchaným bramborem
Chřest oloupeme, odřízneme dřevnaté konce a opláchneme Ještě teplý chřest dáme na talíře, polijeme zálivkou
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest Promícháme vidličkou, aby byl chřest rovnoměrně rozprostřený
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast Poté chřest osolíme a obalujeme v jednotlivých talířích
nakrájenou šalotku, asi po 3 minutách přidáme kousky chřestu Nakonec smícháme s vychlazenou šalotkou a chřestem.