Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Chvíli opékáme a přilijeme víno.
pánve s výpekem ze steaku přidáme kousek másla a víno Omytý a na kousky nakrájený chřest jsme si předvařili
Čerstvý chřest očistíme a omyjeme. Jakmile je chřest měkký, můžeme ho polít rozpuštěným
Mezitím chřest zabalíme do šunky nebo slaniny a zapečeme Medailonky podáváme spolu s chřestem a šťouchaným bramborem
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast Poté chřest osolíme a obalujeme v jednotlivých talířích
nakrájenou šalotku, asi po 3 minutách přidáme kousky chřestu Nakonec smícháme s vychlazenou šalotkou a chřestem.