Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Chvíli opékáme a přilijeme víno.
pánve s výpekem ze steaku přidáme kousek másla a víno Omytý a na kousky nakrájený chřest jsme si předvařili
Chřest důkladně omyjeme konce zakrátíme a spodní čast Poté chřest osolíme a obalujeme v jednotlivých talířích
nakrájenou šalotku, asi po 3 minutách přidáme kousky chřestu Nakonec smícháme s vychlazenou šalotkou a chřestem.
Mezitím chřest zabalíme do šunky nebo slaniny a zapečeme Medailonky podáváme spolu s chřestem a šťouchaným bramborem
Čerstvý chřest očistíme a omyjeme. Jakmile je chřest měkký, můžeme ho polít rozpuštěným