Prémiový obsah
★★★
4.9K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Chřest oloupeme a dáme do hrnce s vodou. Chvíli opékáme a přilijeme víno.
pánve s výpekem ze steaku přidáme kousek másla a víno Omytý a na kousky nakrájený chřest jsme si předvařili
dáme máslo, rozehřejeme, přidáme nakrájený vařený chřest Promícháme vidličkou, aby byl chřest rovnoměrně rozprostřený
Chřest oloupeme, odřízneme dřevnaté konce a opláchneme Ještě teplý chřest dáme na talíře, polijeme zálivkou
Chřest omyjeme, oloupeme, odřízneme konce, rajčata Chřest si uvaříme v osolené vodě s troškou cukru do
Chřest si oloupeme, odkrojíme tvrdší části a povaříme horní část musí zůstat řídká, poté na každou dáme chřest