1 čtenář
jardagurman
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Chřest zabalíme do slaniny a necháme zapéct do trouby Hotové medailonky podáváme s připraveném chřestem a
Podle tloušťky steaku. Příprava chřestu: Chřest omyjeme, spodní části očistíme
Chřest si oloupeme, spaříme ve vroucí osolené vodě , stejně tak steaky.
Chřest omyjeme pod tekoucí i vodou, spodní třetinu Na zálivku smícháme červený vinný ocet s červeným vínem
Po částech přiléváme víno a dusíme do měkka. Steak podáváme s liškami na víně a opečeným bramborem
Hovězí maso nakrájíme na steaky a pořádně osolíme a Brambory si uvaříme a orestujeme na másle dozlatova
Brambory si predvarime. Podavame s brambory.
Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme, naklepeme rukou Maso na steaky necháme 30 minut odležet při pokojové
Hovězí maso otřeme papírovými utěrkami, osolíme a opepříme Necháme minutku odpočnou a poté podáváme. chřest krátce
Příprava steaku:, Plátky masa potřeme olejem a necháme Pokud zvolíme chřest bílý, tak ho uvaříme v osolené