423 čtenářů
anet.ruzicka
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Konce chřestu seřízneme, chřest oloupeme a rozkrájíme Vsypeme krevety, osolíme, opepříme a opečeme dorůžova
Chřest omyjeme pod tekoucí i vodou, spodní třetinu Na zálivku smícháme červený vinný ocet s červeným vínem
Krevety oloupejte a očistěte. Chřest krátce povařte a pak prudce zchlaďte.
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Na pánev s rozpáleným olejem dáme opéct krevety, které Přidáme zeleninu, osolíme, podlijeme vínem, smetanou
Zelený chřest s holandskou omáčkou 4. S kozím sýrem nebo krevetami: V tomto případě vyzkoušejte
Omáčku zamícháme a odstavíme ze sporáku. Při podávání těstoviny polijeme omáčkou s krevetami
vodu přiveďte k varu, přidejte máslo, cukr, bílé víno cca 12 minut. příprava Bolzanské omáčky: Vejce vařte
Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce vařeného chřestu.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé víno
Zahřejte pánev na střední teplotu a smažte krevety dokud cibule není sklovitá. 4 Opatrně přelijte chilli omáčkou
Do rajské a omáčky přidáme kukuřici a krevety a znovu Pak teplotu zmírníme a necháme krevety 4-5 minut prohřát