39 čtenářů
anet.ruzicka
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Konce chřestu seřízneme, chřest oloupeme a rozkrájíme Vsypeme krevety, osolíme, opepříme a opečeme dorůžova
Chřest omyjeme pod tekoucí i vodou, spodní třetinu Na zálivku smícháme červený vinný ocet s červeným vínem
Krevety oloupejte a očistěte. Chřest krátce povařte a pak prudce zchlaďte.
Chřest oloupeme a ve vroucí osolené vodě povaříme asi Chřest promícháme s rajčaty a olivami a vložíme jej
Na pánev s rozpáleným olejem dáme opéct krevety, které Přidáme zeleninu, osolíme, podlijeme vínem, smetanou
Zelený chřest s holandskou omáčkou 4. S kozím sýrem nebo krevetami: V tomto případě vyzkoušejte
Omáčku zamícháme a odstavíme ze sporáku. Při podávání těstoviny polijeme omáčkou s krevetami
Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce vařeného chřestu.
Než se chřest uvaří, připravíme si omáčku. citronovou šťávu, místo šťávy můžeme použít i bílé víno
Zahřejte pánev na střední teplotu a smažte krevety dokud cibule není sklovitá. 4 Opatrně přelijte chilli omáčkou
pánvi rozpálíme máslo a orestujeme česnek, přidáme krevety Podlijeme bílým vínem a necháme odpařit.
Do rajské a omáčky přidáme kukuřici a krevety a znovu Pak teplotu zmírníme a necháme krevety 4-5 minut prohřát