1.5K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
podáváme s vařeným chřestem, oblíbenou zeleninou a omáčkou
Dochutíme sójovou omáčkou. Na talíři polijeme každé stehno omáčkou a můžeme ozdobit
Celé kuře osmažíme na tuku, vyjmeme a osolíme. necháme povařit na mírném ohni do zhoustnutí a vložíme kuře
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce Omáčku propasírujeme přes síto a přidáme smetanu.
Kuře rozdělíme na porce a stáhneme z něho kůži. Během pečení nalijeme na kuře citrónovou omáčku, zhotovenou
nebyly hrudky, za stálého míchání ji vlijeme do vařící omáčky Kuřecí prsíčka na talíři přelijeme houbovou omáčkou
Maso nakrájíme na kousky a osolíme a opepříme. Na másle zpěníme kousky slaniny a poté přidáme maso. Chřest
Všechny suroviny na omáčku smícháme a porce kuřete Během pečení kuře poléváme omáčkou.