Prémiový obsah
★★★
8 čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Chřest omyjeme, oloupeme, konce odkrojíme, povaříme slupky a ořezky v asi 700 ml osolené vody s cukrem
Chřest důkladně oloupeme, aby na něm nezůstaly tvrdé kousky šlupek. Na másle osmahneme očištěnou, nakrájenou
Chřestovou směs rozředíme mlékem, přivedeme znovu k lžičkou namočenou v horké vodě) a zalijeme horkým krémem
Na troše oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očistění chřest a zalijeme vodou. Osolíme,
Chřest nakrájíme na 2-3 cm kousky, uvaříme ve vodě. Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem
Pak základ rozmixujeme na hladký krém, zjemníme ho porci ozdobíme lžící smetany a do křupava vypečenou pancettou
Oba druhy chřestu omyjeme, bílý oloupeme a zbavíme ztvrdlých konců. Poté nakrájíme na kousky a dáme do
Očištěný chřest nakrájíme na 2-3 cm, uvaříme v 1/2 l vody. Z mouky a másla připravíme světlou zápražku
Na rozpuštěném másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Zpěníme a přidáme kousky očištěného a nakrájeného
Na másle orestujeme nakrájenou cibulku. Chřest očistíme, odřízneme tvrdou část a nakrájíme na kousky.
Na rozpuštěném másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Zpěníme a přidáme kousky očištěného a nakrájeného