Prémiový obsah
★★★★
1.5K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Chřest oloupeme škrabkou na brambory a odlomíme zhruba od chřestu zeleného, kde je lepší špičky ponechat
Chřest si povaříme 3-4 minuty v osolené vodě, zchladíme Poté přidáme chřest nakrájený na menší kousky, rajčata
Na těstíčko si nastrouháme do misky sýr najemno, přidáme Do těstíčka přidáme naklepané plátky masa a dáme na
hladkou mouku, osolíme, opepříme a vymícháme hladké těstíčko Poté obalíme v mouce a v sýrovém těstíčku.
, hořčice, solamylu, mouky a sýru vytvoříme řídké těstíčko Do těstíčka ponoříme kousky masa a necháme alespoň
Těstíčko: Nastrouháme sýr na jemno a přidáme ostatní Promícháme a podle hustoty těstíčka přidáme mouku.
Telecí řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a namočíme
Rozšleháme vejce, přidáme mléko, nastrouhaný sýr, sůl a pepř a smícháme směs, ve které budeme řízky obalovat
lžíci oleje a tolik mléka, aby nám vzniklo řidší těstíčko Potom párky do tohoto těstíčka namáčíme a vkládáme