13K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
strouhankou, kterou jsme usmažili na poloviční dávce másla Druhou polovinu másla rozpustíme a podáváme zvlášť.
Chřest omyjeme, očitíme a uvaříme v osolené vodě. Na talíř dáme chřest, lososa, posypeme semínkami a
Chřest omyjeme, očitíme a uvaříme v osolené vodě. Na talíř dáme chřest, lososa, posypeme semínkami a
Lososa si opečeme na másle, osolíme, opepříme a posypeme česnek, rajčata, olivy, sušená rajčata a na chvilku chřest
Do kousku pečicího papíru zabalíme filet z lososa, který osolíme, přidáme celý chřest a na šikmé plátky
Lososa očistíme a pokapeme citronem. Tu připravíme tak, že v hrnci rozpustíme máslo, přidáme
Na pánvi necháme rozpustit kousek másla, vložíme lososa Opečeme z obou stran a několikrát přelejeme máslem.
Všechny ingredience na máslo dáme do mixéru a ušleháme a kousek lichořeřišnicového másla.
Zelený chřest uvaříme doměkka v osolené vodě. Lososa osolíme, opepříme a opčeme na pánvi s olejem
Chřest si umyjeme, oloupeme, odkrojíme a nakrájíme spolu s citronem poklademe do mísy, nahoru položíme lososa
Na másle opečeme filety osoleného lososa. jakmile jsou měkké, rozmixujeme společně s kouskem másla
Osolíme, opepříme a přidáme kousky doměkka uvařeného chřestu Poté vmícháme na kousky nakrájeného lososa a můžeme