13.1K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
strouhankou, kterou jsme usmažili na poloviční dávce másla Druhou polovinu másla rozpustíme a podáváme zvlášť.
Chřest omyjeme, očitíme a uvaříme v osolené vodě. Na talíř dáme chřest, lososa, posypeme semínkami a
Chřest omyjeme, očitíme a uvaříme v osolené vodě. Na talíř dáme chřest, lososa, posypeme semínkami a
Lososa si opečeme na másle, osolíme, opepříme a posypeme česnek, rajčata, olivy, sušená rajčata a na chvilku chřest
Do kousku pečicího papíru zabalíme filet z lososa, který osolíme, přidáme celý chřest a na šikmé plátky
Na pánvi necháme rozpustit kousek másla, vložíme lososa Opečeme z obou stran a několikrát přelejeme máslem.
Lososa očistíme a pokapeme citronem. Tu připravíme tak, že v hrnci rozpustíme máslo, přidáme
Všechny ingredience na máslo dáme do mixéru a ušleháme a kousek lichořeřišnicového másla.
Zelený chřest uvaříme doměkka v osolené vodě. Lososa osolíme, opepříme a opčeme na pánvi s olejem
Chřest si umyjeme, oloupeme, odkrojíme a nakrájíme spolu s citronem poklademe do mísy, nahoru položíme lososa
Na másle opečeme filety osoleného lososa. jakmile jsou měkké, rozmixujeme společně s kouskem másla
V misce smícháme tvaroh s pomazánkovým máslem, osolíme Polovinu ozdobíme na kolečka nakrájeným chřestem.