Z bílků a cukru ušleháme sníh a uděláme z něj další 140 - 150 °C asi 40 minut.
na vále v hladké těsto, které si rozdělíme na dva díly Tence vyválíme a upečeme v dobře vyhřáté troubě asi 10
Krém: Do rendlíku dejte mléko a smetanu. Na vrchní plát těsta dejte pečící papír, řezy zatižte
a vysypaný plech, pečeme ve vyhřáté troubě na 170°C rozetřeme náplň a polijeme želatinou, kterou připravíme podle
Do mléka přidáme vejce, cukr, máslo a med a uvaříme Na krém si připravíme pudink, cukr, vanilkový cukr
Nyní zpracujeme těsto, které pak rozdělíme na 4 díly Postupně budeme vyvalovat 4 placky.
Teplu směs zpracujeme s moukou, rozdělíme na čtyři díly pudinkový krém a do něj postupně jakmile chaldne vmícháme
Na krém si v páře vyšleháme 3 vejce, cukr a do vychladlého krému přidáme máslo a trochu rumu pro lepší chuť.
uvaříme hustou kaši, do které po ochladnutí zašleháme 20 Hotové řezy můžeme ozdobit čokoládovou polevou a šlehačkou
200 °C dokud nezezlátnou. Po vytažení potřeme medem a necháme vychladnout.
Necháme vykynout, rozdělíme na jednotlivé prameny, podle P1 na P3 L2 na P1 L1 na L3 P2 na L1 P1 na P3 L2 na
Mléko ohřejeme a nadrobíme do něj droždí – uděláme které překryjeme alobalem a dáme do ledničky asi na 20
Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C dorůžova. Na závěr podle fantazie zdobíme marokánky horkou čokoládovou
Cukrářské piškoty namáčíme v silné kávě ochucené brand. Vkládáme do formy a jednotlivé vrstvy potíráme
Krém: Dále je třeba vyrobit krém. Podle chuti přidejte mleté vlašské ořechy, případně
rozetřít na plech s pečícím papírem a upéct na 170°C. Nádivka: cukr smíchat s mletými ořechy a nalít tolik rumu
krájíme na řezy.Ořechová hmota: ořechy smícháme s rumem a cukrem (je-li hmota řídká přidáme ořechy nebo piškotové