Až jsou koroptve měkké, vytáhneme je a šťávu zaprášíme Šťávu přetřeme přes síto a přilijeme do ní víno.
Oškubané, opálené, vykuchané, vykostěné a vyprané koroptve Když jsou koroptve měkké, vyjmeme je, odstraníme niť
Koroptev řádně očistíme, naporcujeme, osolíme a obalíme Vejce rozšleháme s vínem a porce koroptve v nich namáčíme
Koroptev očistíme a osolíme, neodstraňujeme hlavu ani Koroptev nejprve trochu podusíme na sporáku, pak ji
Očištěné, vykuchané a umyté koroptve posolíme, prošpikujeme Měkké koroptve vytáhneme, nakrájíme a polijeme šťávou
přidáme koření, šťávu a kůru z pomeranče a zalijeme vínem Na pánev dáme 3 naběračky vína, přidáme máslo a zredukujeme
Přidáme víno a nakonec čokoládovou rýži, dáme do vymazané Nakonec přelijeme cukrem s vínem.
nakrájenou cibuli a zeleninu z mořidla, bobkový list, černé Nakonec přidáme cukr, víno, citrónovou šťávu, nebo
Cibulku nakrájíme na větší kousky, stroužky česneku rozkrojíme na čtvrtky, stejně tak i mandle. Na pánvi
Necháme zkaramelizovat asi 40 minut a poté vlijeme víno Cibuládu uschováme ve skleničkách s víkem.
Z modrých hroznů se vyrábí červená vína a z bílých Červená vína se vyrábí tak, že se rozdrcené slupky
Ingredience ve varné nádobě smícháme a ohřejeme na teplotu 50 - 60 °C. Přelijeme do servírovací sklenice
zaprášíme moukou, osmahneme a znovu podlijeme vývarem a vínem Jednodenní marinování masa ve směsi vína, koření a
Cibulku opečeme a poté zalijeme vínem a přidáme cukr Dusíme asi 10-15 minut dokud se víno nezredukuje.
Asi po 20 minutách přilijeme 500 ml vína a dusíme pod Víno doléváme podle potřeby.
Osolíme, opepříme a s kořenovou zeleninou, cibulí a vínem