Čtyři roštěnky naklepeme, posolíme, okořeníme a do Roštěnky dobře zavineme a převážeme bílou nití.
Omyté maso nakrájené na pláty necháme marinovat spolu s bylinkami. Poté plátky zprudka opečeme a nakonec
Maso omyjeme a vysušíme ubrouskem přebytečnou vodu. Poté maso osolíme a opepříme. Poté maso vložíme na
Maso omyjeme a vysušíme ubrouskem přebytečnou vodu. Poté maso osolíme a opepříme. Poté maso vložíme na
Před přípravou maso nechte aspoň hodinku v pokojové teplotě, to je důležité. Pak je nesmírně důležité
Maso vyndejte z lednice i z obalu, ze všech stran ho osolte a nechte na prkýnku dýchat ideálně hodinu
Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme, naklepeme rukou, zakápneme olivovým olejem, opepříme a přidáme
Zhruba 2,5 cm tlusté plátky roštěné osolíme a opepříme
300 g práškového cukru utřeme se 4 velkými vejci asi půl hodiny, 300 g oloupaných mandlí nakrájíme na
Do 6 lžic oleje dáme lžíci koření na maso a 1,5 lžičky soli. Olej s kořením přivedeme až k varu a necháme
Z vlažného mléka, trošky cukru a kvasnic si necháme vzejít kvásek, který přidáme do mouky se solí, poté
Droždí rozdrobíme do hrníčku s vlažným mlékem, lžící mouky a cukru. Necháme vzejít kvásek a poté přidáme
Do půlky vlažného mléka si dáme droždí, lžičku cukru, lžičku mouky a uděláme si kvásek. Zbytek dáme do
Předehřejeme troubu na 160 stupňů. Nožem na pár místech nařízněme kůži. V misce smícháme kmín, papriku
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vyhladnout a oloupeme. Nakrájíme je na tenké plátky. Cibuli oloupeme
Maso umeleme nebo naškrábeme najemno. Kapary a ančovičky nakrájíme najemno, parmezán nastrouháme na
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji zesklovatíme. Hovězí maso omyjeme, osušíme a v krajích
Odblaněné a na okrajích naříznuté, naklepané a osolené roštěnky Měkké roštěnky vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou
Maso nakrájíme na řízky a osolíme. Na vál dáme strouhanku a řízky v ní důkladně z obou stran naklepeme
Roštěnky očistíme, naklepeme, po okrajích lehce nařízneme Do vymazané zapékací mísy narovnáme osmažené roštěnky
Roštěnku zbavíme tuku, po okrajích nařízneme, naklepeme Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku
Do takto připraveného základu vložíme opět roštěnky Změklou zeleninu k roštěnkám přidáme a dochutíme drobně