86 čtenářů
15 m
jardagurman
Sýr při smažení nevytéká, když ho obalíme 2x nebo 3x v trojobalu, dáme na hodinu do mrazáku a pak zprudka smažíme.
Chřest oloupeme, omyjeme a vaříme ho v osolené vodě Okapaný chřest obalíme plátky slaniny, které jsme zevnitř
Chřest uvaříme doměkka, poté zabalíme do slaniny a Podáváme s chřestem a například s holandskou omáčkou
Slaninu osmahneme na pánvi nebo upečeme v troubě. Chřest očistíme a uvaříme v osolené vodě.
Chřest zabalíme po 3 paličkách do dvou plátků prorostlé slaniny vedle sebe.
Servírujeme s pečeným chřestem. Chřest oloupeme a blanšírujeme ve vroucí vodě zhruba
slaniny. Části bez slaniny potřeme zlehka olejem a osolíme.
Chřest připravíme tak, že vždy 4 kousky zabalíme do slaniny opečeme na rozpálené pánvi.
Podáváme s pečeným chřestem. Příprava chřestu: Chřest oloupeme a blanšírujeme ve
Množství slaniny a chřestu záleží na počtu strávníků Chřest jsme vařili v osolené vodě a slanina je také
Ke každému špalíku přidáme dva kusy zeleného chřestu uvařeného v páře a obalíme slaninou.
Na prkénko rozložte plátky slaniny a každý kousek opepřete ve slanině a grilujte zhruba 5–10 minut.