156 čtenářů
1 h
tetalenka
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
mléko, sodovku, vejce, sůl a 120 g mouky a usmažíme palačinky Tekutinu z masa dochutíme solí, oreganem a bazalkou, palačinky
V pánvi rozehřejeme máslo a postupně opečeme palačinky Před obrácením každou palačinku posypeme 2 lžícemi
V pánvi rozehřejeme máslo a postupně upečeme palačinky Palačinky naplníme ovocem, pocukrujeme, ozdobíme lístky
mléko, vejce a hladkou mouku a vyrobíme těsto na palačinky slijeme přebytečnou tekutinu, klademe ho lžící na palačinky
na olejem lehce vymazané pánvi usmažíme jednotlivé palačinky Palačinky směsí naplníme, zatočíme, naskládáme do tukem
Velkou pánev rozehřejeme a upečeme 5 tenkých palačinek Palačinky posypeme nastrouhaným sýrem, masovou směsí
Quinou krátce opečeme v hrnci na kapce oleje. Zalijeme asi 400 ml vody, osolíme a vaříme asi 15-20 minut.Scedíme
Každou palačinku potřeme ochuceným sýrem, poklademe Pak palačinky srolujeme a můžeme podávat.
Hotové palačinky směsí potřeme srolujeme a podáváme Těstíčko na palačinky necháme chvíli odstát.
Poté chřest vyjmeme a necháme okapat. Chřest prohřejeme v másle, řízky, zelený chřest a bramborovou
Chřest si očistíme a odkrojíme dřevnaté konce. Vepřovou panenku s chřestem podáváme se smetanovým