Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
2 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Hotovou roládu potřeme rozpuštěným máslem. Podáváme s hráškem a chřestem vařeným v páře.
poklademe na naklepaný plát masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Z vepřové panenky naklepeme plát masa, osolíme a opepříme Podáváme s chřestem a holandskou omáčkou.
Chřest si očistíme, oloupeme, dáme do vroucí vody, Lupínky opražíme nasucho, chřest prohřejeme na másle
Vepřovou plec očistíme a rozřízneme po vlákně tak, do něj kousky cibule a na cibuli položíme masovou roládu
Plátky vepřového i hovězího masa naklepeme, osolíme Hovězí potřeme hořčicí, položíme na něj vepřové maso
Maso stočíme do rolády a zpevníme provázkem. Celou roládu osolíme a opepříme.
Z piva, citronové šťávy a oleje si připravíme marinádu. Cibuli si nakrájíme. Do marinády přidáme koření
Roládu pečeme asi hodinu a půl. Potřeme upečenou roládu, obklopíme ji a dopékáme 10
Vepřové maso několikrát nařízneme, aby nám vznikl plát Maso zarolujeme do rolády a zpevníme provázkem.