Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
2 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Hotovou roládu potřeme rozpuštěným máslem. Podáváme s hráškem a chřestem vařeným v páře.
Z vepřové panenky naklepeme plát masa, osolíme a opepříme Podáváme s chřestem a holandskou omáčkou.
poklademe na naklepaný plát masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Chřest si očistíme, oloupeme, dáme do vroucí vody, Lupínky opražíme nasucho, chřest prohřejeme na másle
Maso stočíme do rolády a zpevníme provázkem. Celou roládu osolíme a opepříme.
Vepřové maso několikrát nařízneme, aby nám vznikl plát Maso zarolujeme do rolády a zpevníme provázkem.
na naklepané pláty masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Roládu pečeme asi hodinu a půl. Potřeme upečenou roládu, obklopíme ji a dopékáme 10
Z piva, citronové šťávy a oleje si připravíme marinádu. Cibuli si nakrájíme. Do marinády přidáme koření
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. nakrájenou šunku promícháme s hráškem a vejci. Směs zabalíme do masa