87 čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Chřest pokrájíme na větší kousky, přidáme k němu rajčátka , omyté salátové listy a ochutíme podle chuti.
Broskve umyjeme, nakrájíme na měsíčky a rozložíme na talíř. Mezi ně rozprostřeme nakrájenou mozzarelu
Další vrstvou bude chřest, cherry rajčátka, mozzarella
Salát očistíme, opereme a osušíme. Listy salátu smícháme s hroznovým vínem a zálivkou
Salát omyjeme, osušíme a natrháme, šunku nakrájíme na tenké nudličky a spolu se salátem vmícháme do směsi
Dáme do mísy, přidáme salát, nakrájený chřest, osolíme
Salát nasypeme do mísy. Salát naservírujeme na talíř, přelijeme zálivkou a
Omyté a osušené listy salátu přeložíme na talíř, poklademe