Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a klobásu, poté Poté si rozválíme listové těsto a pokryjeme slaninou
Listové těsto rozpůlíme a z každé části vyválíme tenký Výborný je teplý i studený jako chuťovka k vínu.
Z listového těsta vyválíme obdélník, nakrájíme jej Střed těsta posypeme strouhankou, poklademe nastrouhanými
Vychlazené listové těsto rozválíme na obdélník přibližně Jeden okraj těsta přeložíme přes náplň, u středu závinu
Tím pádem vám z těsta tvaroh nevyteče a navíc bude Listové těsto vyválíme, potřeme směsí a zabalíme.
Těsto vyválíme na pomoučeném vále na tloušťku asi 3 Upečený závin posypeme moučkovým cukrem smíchaným s
Listové těsto rozválíme na tenký plát, poklademe ho Upečený závin krájíme na řezy a každý můžeme na talířku
Ze střívek vymačkáme všechen obsah vinné klobásy a Upečenou roládu s klobásou pak rozkrájíme na plátky
Těsto si vyválíme na plát a rozvrstvíme na něj pudink Hotový závin, necháme zchladnout, nakrájíme na kousky
Listové těsto vyválíme do obdélníkového tvaru. papírem a upečeme dozlatova. 10 minut před koncem pečení
Listové těsto rozválíme a doprostřed rozmístíme připravený Po upečení necháme trochu zchladnout a poté nakrájíme
Listové těsto rozválíme, zespodu je potřeme rozšlehaným Povrch těsta opět potřeme rozšlehaným vejcem a ostrým
Nádivku přesuneme do formy vyložené těstem, její povrch
Listové těsto a vyválíme v obdélník. Okraje protřeme rozšlehaným vejcem a zabalíme do roládky
Vinné klobásy, čtyři kusy, stlačíme do podoby slimáka a dřívkem je propíchneme tak, aby se při pečení neuvolnili
Listové těsto vyválíme a nakrájíme na čtverce. Každý plát potřeme lžičkou hořčice a zabalíme do něj klobásku
Z těsta vyválíme obdélník, potřeme polovinou špenátu Podáváme spolu s chřestem a pečení.
Z listového těsta vyválíme na lehce pomoučeném vále z částí potřeme kečupem, doprostřed každého kusu těsta
Smíchejte vejce, klobásu, strouhanku, víno, nasekanou Těsto vyválejte na lehce pomoučněné ploše na obdélník
Klobásu si stočíme do šneků podle velikosti jakou chceme Obalenou klobásu smažíme na oleji z obou stran dozlatova
Klobásu nakrájíme na porce, zavineme, spojíme špejlemi a opečeme z obou stran na pávni zastříknuté trochou
Klobásu nakrájíme na kousky asi 20 cm dlouhé a každou Po opečení podlijeme trochu vývarem.