Maso nakrájíme na kostky. Do tlakového hrnce dáme rozpustit sádlo, přidáme oloupanou a jemně nakrájenou
Fazole namočíme přes noc do studené vody, do které jsme přidali bobkový list a prolisovaný česnek. Druhý
Na sále orestujeme nakrájenou cibuli, pórek, kečup a rajčata, Chvíli restujeme a poté přidáme maso. Osolíme
V míse smícháme listové saláty, červenou cibuli a okurku, zalijeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme
Z jehněčího masa odstraníme tuk, maso omyjeme a nakrájíme Na stupni jedna necháme guláš vařit nejméně 10 hodin
Maso omyjeme, osušíme, odřízneme přebytečný tuk a odblaníme. Pak maso nakrájíme na stejně velké kostky
Na tuku orestujeme cibuli, maso, přidáme papriku a chvíli restujeme, poté přidáme protlak, koření, kousky
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Na pánvi a tuku zpěníme cibuli a pórek, rozvoníme česnek. Vhodíme očištěné maso a prudce orestujeme došeda
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Vložíme nasekané mäso aj s kosťami, krátko orestujeme, zasypeme
kostičky stejně, jako bychom připravovali hovězí guláš Hotový jehněčí guláš podáváme s čerstvým chlebem.
Rozpálíme kotlík a na asi 8 lžicích olivového oleje zpěníme cibulku nakrájenou na jemno. Maso nakrájené
Prorostlou uzenou slaninu nakrájíme na malé kostky a rozškvaříme na troše rostlinného oleje, přidáme
Nejprve propláchneme bulgur a necháme okapat. Maso osušíme, nakrájíme na centimetrové kostky, cibuli
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme
Budeme potřebovat několik vláken šafránu, která namočíme do 100 ml vody. Maso nakrájíme na kostičky,