Nakonec vmícháme med a chilli. vytvoříme tekutou marinádu , do které naložíme kuře před grilováním.
Grilujeme z obou stran asi 15 - 20 minut, během grilování potíráme marinádou.
Grilujeme z obou stran asi 15 - 20 minut, během grilování potíráme marinádou.
Výbornou chuť dodá marinádě sušená bazalka, ale je Do marinády naložíme maso a dáme uležet.
Všechny přísady smícháme a maso v nich naložené necháme marinovat 12 - 24 hodin.
Kuře potřeme olejem s trochou citronové šťávy a vody , poprášíme touto suchou směsí a dáme péct nebo grilovat
Rybu naložíme do marinády a poklademe máslem. Poté grilujeme.
Poté si připravíme marinádu ze všech surovin. Poté grilujeme kukuřici ze všech stran dozlatova.
Vše smícháme, maso naložíme na 12 hodin do marinády a během grilování potíráme.
Marinádou potřeme kuřecí paličky, které necháme v chladu Po odležení je z každé strany grilujeme asi 8 - 10
V misce smícháme všechny suroviny na marinádu a obalíme v ní kuřecí maso, tak aby bylo celé ponořené.
Vyšší části kuřecích prsou opatrně rozřízneme, abychom Poté připravené maso grilujeme, ideálně na venkovním
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, posypeme kari necháme několik hodin nebo přes noc uležet a potom grilujeme
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, posypeme kari necháme několik hodin nebo přes noc uležet a potom grilujeme
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, posypeme kari Grilujeme na mřížce do červena.
Pak zapékací misku s kuřetem i marinádou vložíme do Během pečení kuře průběžně potíráme marinádou.
, které dáme péct nebo grilovat. Během pečení potíráme při každém obracení.
Poté marinádu necháme důkladně zchladnout a naložíme do ní přes noc kuřecí kousky.
V rendlíku si smícháme všechny suroviny na marinádu P ak kuře začneme potírat marinádou a dopékáme ještě
Příprava marinády: Rajčatovou šťávu s prolisovaným Poté grilujeme nebo opečeme na pánvi na kapce oleje
Marinádu ochutíme grilovacím kořením, chilli a lisovaným
Kuře osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a Grilujeme na mřížce alespoň hodinu do červena.