V pekáči na olivovém oleji orestujeme stehna ze všech Stehna položíme nahoru na zeleninu a vše osolíme a
kapek oleje a na ně rozložíme očištěnou a nakrájenou zeleninu Stehna omyjeme, zbavíme blanek a přidáme k zelenině
Krůtí stehna potřeme solí, pepřem a paprikou. Zeleninu s bramborami, bobkovým listem a tymiánem přidáme
rozehřejeme olej, do kterého postupně přidáváme očištěnou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev) nakrájenou na malé kousky
Zeleninu si oloupeme a nakrájíme na kousky. mísy nasypeme uvařené, nakrájené brambory a uvařenou zeleninu
do papiňáku, přidáme všechnu očištěnou a oloupanou zeleninu Maso ze slepice obereme, zeleninu nakrájíme na kousky
Brambory, kořenovou zeleninu nakrájíme na větší kousky Brambory se zeleninou rozložíme na plech s pečicím
Přidáme i ostatní zeleninu. Vaříme asi 15-20 minut až je zelenina měkká.
Fazole namočíme den předem do vody. Další den je slijeme, zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Celer a mrkev
očištěnou na proužky nebo kolečka nakrájenou předvařenou kořenovou zeleninu a zalejeme vínem.
Krůtí stehna omyjeme,nasolíme a vložíme na plech na Stehno ještě trochu opepříme a posypeme kmínem.
Do omytého masa důkladně vetřeme sůl. V oleji rozmícháme mletou papriku a bylinky. Směsí potřeme pečínku
Krůtí stehna omyjeme,nasolíme a vložíme na plech na Stehno ještě trochu opepříme a posypeme kmínem.
Po změknutí žeber a zeleniny vše vyjmeme, nakrájíme
Mezitím si na druhé pánvi orestujeme nakrájenou zeleninu
Nejdříve si maso důkladně umyjeme. Poté svážeme provázkem, aby nám drželo hezky tvar válečku. Dáme do
Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a nakríjíme. V hrnci na rozpuštěném másle osmahneme zeleninu, přidáme
Mrkev, petržel i celer oloupeme, nakrájíme na stejně Medailonky podáváme s kořenovou zeleninou a gratinovanými
propláchnuté brambory, na malé kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a vaříme do změknutí.
Hovězí maso nakrájíme na malé kostky. Ve velkém hrnci rozpálíme olivový olej. Přidáme nakrájenou cibuli
Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky. Vytáhneme krůtí stehna a zeleninu propasírujeme.
dáme olivový olej, přilijeme vodu a přidáme osolené krůtí Varianta 1: Kořenovou zeleninu nakrájíme na stejně
Maso omyjeme, osolíme a přidáme trochu pepře. Dáme do pekáčku a přidáme nasekanou, oloupanou cibuli.