Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
2 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Hotovou roládu potřeme rozpuštěným máslem. Podáváme s hráškem a chřestem vařeným v páře.
Z vepřové panenky naklepeme plát masa, osolíme a opepříme Podáváme s chřestem a holandskou omáčkou.
poklademe na naklepaný plát masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Chřest si očistíme, oloupeme, dáme do vroucí vody, Lupínky opražíme nasucho, chřest prohřejeme na másle
Z piva, citronové šťávy a oleje si připravíme marinádu. Cibuli si nakrájíme. Do marinády přidáme koření
Maso stočíme do rolády a zpevníme provázkem. Celou roládu osolíme a opepříme.
Vepřové maso několikrát nařízneme, aby nám vznikl plát Maso zarolujeme do rolády a zpevníme provázkem.
Roládu pečeme asi hodinu a půl. Potřeme upečenou roládu, obklopíme ji a dopékáme 10
na naklepané pláty masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Vepřovou plec očistíme a rozřízneme po vlákně tak, do něj kousky cibule a na cibuli položíme masovou roládu