Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
2 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Hotovou roládu potřeme rozpuštěným máslem. Podáváme s hráškem a chřestem vařeným v páře.
Z vepřové panenky naklepeme plát masa, osolíme a opepříme Podáváme s chřestem a holandskou omáčkou.
poklademe na naklepaný plát masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Chřest si očistíme, oloupeme, dáme do vroucí vody, Lupínky opražíme nasucho, chřest prohřejeme na másle
Maso stočíme do rolády a zpevníme provázkem. Celou roládu osolíme a opepříme.
Roládu pečeme asi hodinu a půl. Potřeme upečenou roládu, obklopíme ji a dopékáme 10
Vepřové maso několikrát nařízneme, aby nám vznikl plát Maso zarolujeme do rolády a zpevníme provázkem.
Z piva, citronové šťávy a oleje si připravíme marinádu. Cibuli si nakrájíme. Do marinády přidáme koření
na naklepané pláty masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. nakrájenou šunku promícháme s hráškem a vejci. Směs zabalíme do masa