Prémiový obsah
★★★
2.1K čtenářů
2 h 20 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
Hotovou roládu potřeme rozpuštěným máslem. Podáváme s hráškem a chřestem vařeným v páře.
poklademe na naklepaný plát masa, to pečlivě srolujeme do rolády Pak roládu podlijeme a zvolna pečeme v troubě asi hodinu
Z vepřové panenky naklepeme plát masa, osolíme a opepříme Podáváme s chřestem a holandskou omáčkou.
Chřest si očistíme, oloupeme, dáme do vroucí vody, Lupínky opražíme nasucho, chřest prohřejeme na másle
Vepřovou pečení rozřízneme na plát. Roládu přendáme do pekáčku, trochu podlijeme a vložíme
Roládu opatrně zavineme a svážeme kuchyňským provázkem Upečenou roládu vyjmeme a uchováme v teplém místě.
položíme oloupanou klobásu nebo párky, maso svineme do rolády Během pečení podle potřeby podléváme vodou a občas roládu
Vepřovou plec očistíme a rozřízneme po vlákně tak, do něj kousky cibule a na cibuli položíme masovou roládu
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. nakrájenou šunku promícháme s hráškem a vejci. Směs zabalíme do masa
Plátky vepřového i hovězího masa naklepeme, osolíme Hovězí potřeme hořčicí, položíme na něj vepřové maso