Prémiový obsah
★★★
337 čtenářů
1 h
nikolka
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Z mouky a másla udělejte drobenku, přidejte vodu a vypracujte těsto. Dejte ho na 30 minut vychladnout
Nádivka: Smícháme si smetanu, nastrouhaný sýr, přidáme Poté přidáme chřest na kousky, pórek a další vrstvu
vysypte hrubou moukou a pomocí stěrky do ní přendejte nádivku
Otvor v mase roztáhněte, kapsu naplňte nádivkou a zašijte
Všechny suroviny na nádivku si nakrájíme na malé kousky Zbytek nádivku vložíme do dutiny břišní.
opékejte slaninu (4 minuty), pak přidejte bílou část jarní Smíchejte s bagetou, zelenou částí jarní cibulky, česnekem
Nádivku rozložíme do pekáčku vymazaným máslem a pečeme Kachní stehna podáváme s porcí nádivky.
Na nádivku si nakrájíme rohlíky a zalijeme mlékem. Nádivku dáme do pekáčku a pečeme asi 20 minut.
Na českém trhu můžete koupit chřest zelený nebo bílý Lososový chřest U zeleného chřestu odlomte spodní dřevnatou
Nádivku přesuneme do formy vyložené těstem, její povrch
Rohlíky si nakrájíme na kostičky, dáme do míse a zalijeme mlékem s rozšlehanými žloutky. Necháme 15 minut
V masu si uděláme kapsu, bylinky nasekáme, žloutky utřeme s máslem, okořeníme. Přidáme veku, pokropíme