★★ 2K čtenářů Přidat komentář

Smetanové gnocchi s chřestem

35 m

Avatar of Redakce Recepty.eu

Redakce Recepty.eu

@redakce

Postup receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kousky a orestujeme na pánvi na rozpáleném oleji. Přidáme na kousky nakrájený chřest a orestujeme společně s masem.
  2. Jakmile je maso hotové a chřest měkký, vmícháme nakrájenou mozzarellu a smetanu. Necháme spojit chutě, poté vypneme.
  3. Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu.Smetanovou směs dochutíme česnekem, solí a pepřem. Uvařené gnocchi smícháme se směsí.
  4. Podáváme posypané strouhaným parmazánem a ozdobíme bazalkou.
  • 1 ks mozzarella
  • 200 ml smetana (na vaření)
  • 400 g chřest (zelený)
  • 1 stroužek česnek
  • 500 g kuřecí maso (prsa)
  • 500 g gnocchi 
  • 4 - 7 lístků bazalka (čerstvá)
  • 2 - 3 lžic olej (olivový)
  • parmazán
  • sůl
  • pepř

Skvrny od čokolády

Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.

U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.

Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.