Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Vepřovou kotletu osolíme, opepříme a obalíme jemně Kotletu servírujeme se zelím a horčicovou směsí.
Maso očistíme, osolíme a opepříme. Pokapeme chilli omáčkou a necháme marinovat asi 2 hodiny v lednici
Kotletu osolíme, opepříme a posypeme kořením. Kotletu přendáme do zapékací mísy a přikryjeme bramborovou
Maso si omyjeme, lehce naklepeme. Z obou stran osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme
Z umytého vepřového karé nasekáme čtyři kotlety. Upečené kotlety dáme na talíř a přidáme opečené brambory
Maso si naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme. Žampiony si nakrájíme a spolu s paprikou