Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
25 m
janapozarova
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Nakonec zeleninu zalijeme jogurtovou zálivkou a podáváme
Těstoviny smícháme s nakrájenou zeleninou a jogurtovým
Bílý chřest oloupeme, u zeleného pouze odkrojíme konce Na zálivku rozšleháme jogurt, osolíme, opepříme a přidáme
Směs rozdělíme do talířů a přelijeme zálivkou z medu
Kelímky s bílým jogurtem vylijeme do nějaké mističky. Přidáme pár kapek citronové šťávy, kapku olivového
Na zálivku smícháme jogurt, citronovou šťávu, cukr Tato zálivka se hodí ke všem druhům salátu.
Majonezu smícháme s jogurtem a rozetřeným česnekem. Osolíme, opepříme a nakonec přidáme naselaný kopr
Smíchejte ingredience a před podáváním dejte na chvilku chladit...Vynikající na těstovinové a zeleninové
Rychlý a výborný dresing, dá se všelijak obměňovat, přidat různá semínka, hodí se k masu a salátům.