Vepřová játra důkladně omyjeme, osušíme, potom z nich odstraníme blány, pak je nakrájíme na tenčí plátky
Játra očistěte a nakrájejte je na proužky. případně trochu oleje a na vyšším stupni osmažte játra
Telecí játra umyjeme a nakrájíme na malé kousky. Nastrouhanou cibuli zapěníme na sádle, přidáme játra
Játra omyjeme, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji Cibuli nakrájíme na proužky a obalíme v mouce.
Okořeníme je, podléváme vínem a restujeme asi 10 minut Vyjmeme jej, poklademe játry a ozdobíme zelím.
Játra lehce naklepeme, orestujeme na oleji. Přidáme slaninu, houby a cibulku.
Oloupeme 2 velké cibule a najemno je nasekáme. V hrnci rozpálíme olivový olej, na kterém cibuli a
Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky, česnek oloupejte a křupavá a cibule zkaramelizovaná.
Játra si očistíme, opepříme a dále restovat na másle Játra solíme až nakonec.
Játra si očistíme a lehce naklepeme. Omáčku nalijeme na hotová játra.
Telecí játra omyjeme, zalijeme mlékem a necháme několik potřeby přidáme máslo a osmahneme na něm nakrájenou cibuli
Plátek jater lehce naklepeme, poprášíme pepřem, obalíme Na zbytku sádla osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli
Játra důkladně omyjeme, propláchneme pod studenou tekoucí Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na rozpáleném tuku
Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou K udušené zelenině přidáme játra nakrájená na kostky
Játra rozložíme a osušíme papírovými utěrkami. Játra z obou stran grilujeme vždy 4 minuty.
Oloupanou cibuli jemně nasekáme, játra poprášíme hladkou Husí játra na cibulce jsou skutečnou pochoutkou, jsou
Telecí řízky naklepeme. Přidáme cibuli nakrájenou na kostečky, kterou necháme
Játra nakrájíme na malé kousky a dáme do pomalého hrnce Přidáme najemno nakrájenou cibuli, drcený kmín a vodu
Játra omyjeme, odblaníme, namočíme je do talíře s mlékem přidáme máslo, jemně nakrájenou cibuli, osmažíme ji
Telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená olejem
Játra opereme a osušíme. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a na zbylém másle
Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Takto nachystaná játra obalíme v rozšlehaných vejcích
Játra nejprve omyjeme, opatrně papírovou kuchyňskou V pánvi rozehřejeme máslo, játra na něm z obou stran