Svíčkovou očisti od blan a tuku. Vrať omáčku zpět do hrnce.
Zeleninu rozmixujeme na hladkou omáčku a zjemníme smetanou Maso nakrájíme na plátky, podáváme s omáčkou a karlovarským
Maso si prošpikujeme slaninou, osolíme a v kastrolu na másle orestujeme kořenovou zeleninu a cibuli.
Do hrnce dáme rozpůlené kuře, očištěnou zeleninu, všechno koření, šťávu z půlky citrónu, druhou půlku
Krůtí stehna omyjeme,nasolíme a vložíme na plech na Stehno ještě trochu opepříme a posypeme kmínem.
V pekáči na olivovém oleji orestujeme stehna ze všech Stehna položíme nahoru na zeleninu a vše osolíme a
Krůtí stehna omyjeme,nasolíme a vložíme na plech na Stehno ještě trochu opepříme a posypeme kmínem.
Maso nakrájíme na plátky, omyjeme, osušíme a osolíme. Obalíme v mouce, vejcích s mlékem a ve strouhance
Čím sušší kůže bude, tím lépe se bude péct do křupava měkká a kůže zlatavá a křupavá.
rozmixujeme (nezapomeneme vyjmout koření) v hladkou omáčku Pokud bude omáčka moc hustá přidáme kapku smetany.
Příprava svíčkové: Očistěte a nakrájejte na kolečka Svíčkovou prošlehejte ručním elektrickým mixérem a
Základem svíčkové omáčky je kořenová zelenina. Do omáčky přidejte pár kuliček nového koření, černý
Základ omáčky zjemníme sladkou a kysanou smetanou
rozmíchali v půllitru s trochou mléka a 2 naběračkami omáčky