V odložené části mléka rozmícháme pudink a za stálého Tip Aby se na pudinku nevytvořil (při chladnutí) škraloup
Těsto na croissanty rozvineme a rozdělíme na trojúhelníčky Croissanty pokládáme na plech vyložený pečícím papírem
Máslo smícháme s polovinou mouky a těsto dáme do chladu, do zbytku dáme droždí, přidáme vlažné mléko
Croissanty položíme v dostatečném rozestupu na plech Jakmile povrch zezlátne, jsou croissanty hotové.
část trojúhelníku dáme lžičku náplně a smotáme do croissantu Croissanty přeneseme na plech vyložený pečícím papírem
Máslo smícháme s polovinou mouky a těsto dáme do chladu, do zbytku dáme droždí, přidáme vlažné mléko
Máslo smícháme s polovinou mouky a těsto dáme do chladu, do zbytku dáme droždí, přidáme vlažné mléko
trošku soli a vaříme, zbytek smícháme se žloutky a pudinkem
Croissanty nakrájíme na silnější plátky a přendáme Nakonec puding posypeme moučkovým cukrem.
Takto vytvarované croissanty poskládáme na dva plechy Poté necháme připravené croissanty 1,5 hodiny kynout
placku a nakrájíme na trojúhelníky, ze kterých děláme croissanty Upečené croissanty necháme trochu zchladnout a rozřízneme
placku a nakrájíme na trojúhelníky, ze kterých děláme croissanty
placku a nakrájíme na trojúhelníky, ze kterých děláme croissanty Upečené croissanty necháme trochu zchladnout, rozřízneme
Mouku nasypeme na vál a posolíme. Do důlku dáme změklé máslo pokrájené na malé kousky. Ocet přidáme do
Rýži si uvaříme doměkka podle návodu. V hrnci ji zalijeme mlékem, přidáme ostatní suroviny mimo čokolády
Avokádo a banán si oloupeme a nakrájíme na kousky. Do kuchyňského mixéru nasypeme všechny ingredience
V rendlíku smícháme rýži s mlékem a vaříme 20-30 minut. Za stálého míchání přidáme sůl, rozinky, žloutky
Troubu předehřejeme na 240°C. Připravíme si plech na muffiny a do každé mističky dáme lžičku oleje. Plech