Hovězí maso protkneme slaninou, osolíme a zprudka opečeme na části tuku. Poté vyjmeme, do kastrólu vložíme
hrnce, poté ihned zalijeme vodou a přidáme celer a brambory
Zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit do hrnce s vodou. Až zelenina změkne,
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme zelí a podusíme, dle potřeby podlijeme troškou
Cibuli nakrájejte na kostičky (nemusíte nijak pečlivě). Širší hrnec (s velkou plochou dna) rozehřejte
Na oleji osmahneme oloupanou a na kostky nakrájenou cibuli. Poté přidáme kostky masa a necháme zatáhnout
Pak přisypeme mražený listový špenát, přikryjeme poklicí Dušený špenát podáváme s hovězím masem a bramborovými
Vařte, dokud špenát nezměkne. Uvařené brambory a špenát sceďte a dejte do misky.
Důkladně opečeme dozlatova a přidáme oloupané brambory , omytou brokolicí a špenát.
Špenát a bramboru očistíme. Listy špenátu necháme zavadnout na pánvi s trochou
Uvařené oloupané brambory a vejce nakrájíme na čtvrtky listy špenátu a vařenými fazolkami, poté přidáme kousky
Přidáme oba sáčky mraženého špenátu. nastrouhané brambory, česnek, sůl a pepř.
Brambory oloupeme a nastrouháme, česnek prolisujeme přidáme buď mražený nebo na kousky nakrájený čerstvý špenát
Brambory omyjte a uvařte je ve vodě. Placky opékejte z obou stran na pánvi s olejem.
Brambory oloupeme a uvaříme. Uvařené brambory scedíme a ještě horké je smícháme
Nové brambory očistíme hrubým kartáčkem a uvaříme v Uvařené brambory slijeme a necháme odpařit vodu.
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Pak vnitřky vydlabeme tak, aby zůstaly stěny silné
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je, posypeme kořením Těsto dobře uzavřeme a brambory usmažíme dozlatova
Na oleji osmahneme koření a orestujeme v něm brambory Osolíme a povaříme brambor do měkka.
Očištěné brambory nastrouháme na struhadle na tenké Do pekáčku vrstvíme brambory, posolíme, lehce popepříme
V hrnci v osolené vodě povaříme 30 minut brambory a Ohřejeme mléko a brambory rozšťoucháme s kapustou a