V míse smíchejte chlebovou, rýžovou a sójovou mouku a droždí. Přimíchejte vodu a důkladně promíchejte
Čím déle těsto zraje, tím bude pinsa nadýchanější a Pinsa se netahem jako pizza, ale spíše se roztahuje
NA PIZZU: Těsto se nepotírá rajčatovou omáčkou jako Pizzu na ovonění posypeme čerstvě nasekanou bazalkou
Vytvořte si vlastní lahodnou pizzu s tímto snadným Rukama vytvarujte co nejtenčí kulatou pizzu.
V míse smíchejte mouku, sůl, vodu, droždí a olivový olej. Hnětačem zpracujte těsto. Takto zpracovávejte
A je čas na tvarování pizzy. Pracujte od středu. Okraje pizzy potřete lehce olivovým olejem.
Těsto rozválíme na plát silný asi 5 mm a přeneseme na válečku do kulaté formy s vlnkovaným okrajem. Zarovnáme
Ve tři čtvrtě sklenice vlažné vody rozpustíme droždí. Prosejeme mouku, přidáme sůl, cukr, olej a rozpuštěné
Listové těsto rozválíme na plát. Celý plát potřeme kečupem, posypeme solí, pepřem a oreganem. Z šunky
Předehřejte troubu na 250°C. těst rozválejte na pečícím papíru a poklaďte sýry, popřípadě ještě posypte
válečkem, tím z těsta vytlačíme zbytečný vzduch, aby pizza Příprava pizzy: Navrch poklademe plátky slaniny a kolečka
Rajčata spaříme, oloupeme a rozmixujeme je se lžící olivového oleje. Těsto rozprostřeme a pomažeme ho
na dva díly, z každého vyválíme kulatý základ na pizzu Hotovou pizzu ozdobíme bazalkou.
Těsto rozválíme na kruh a vytvoříme vyšší okraje. Všechny sýry nastrouháme nahrubo a smícháme s nasekanými