Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Oloupejte si chřest, hrášek, fazolky rozpulte, brokolici
Zalijeme vínem, mrkvovou šťávou, zeleninovým vývarem Hotovou polévku najemno rozmixujeme, přivedeme k varu
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme ve vodě se solí a ozdobíme polévku.
cibuli, po chvíli přidejte jemně pokrájené ředkvičky a chřest Hrnec odstavte a polévku rozmixujte.
Drobně pokrájenou zeleninu uvaříme hodně doměkka ve vodě. Rozmixujeme, přidáme trochu pohankové mouky
V kastrolu uvaříme zeleninu ve vodě hodně doměkka. Nakonec vše rozmixujeme a vmícháme kapku oleje. Nezahušťujeme
světlou jíšku, povaříme ji s mlékem a vlijeme do zeleninového Lžičkou nabíráme malé noky, které do vroucí polévky
Polévku slijeme, zeleninu nakrájíme na menší kousky a dáme zpět do polévky.
Přilijeme horký zeleninový vývar a asi 10 minut vaříme Zeleninovou polévku rozdělíme do 4 talířů a podáváme