Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Oloupejte si chřest, hrášek, fazolky rozpulte, brokolici
cibuli, po chvíli přidejte jemně pokrájené ředkvičky a chřest Hrnec odstavte a polévku rozmixujte.
Zalijeme vínem, mrkvovou šťávou, zeleninovým vývarem Hotovou polévku najemno rozmixujeme, přivedeme k varu
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme ve vodě se solí a ozdobíme polévku.
Všechnu zeleninu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. V hrnci na másle opečeme všechnu zeleninu dozlatova
Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev, celer i brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme
Do teplého vývaru přidáme brambory nakrájené na kostičky. Poté přidáme zeleninu nakrájenou na malé kousky
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme