Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Oloupejte si chřest, hrášek, fazolky rozpulte, brokolici
cibuli, po chvíli přidejte jemně pokrájené ředkvičky a chřest Hrnec odstavte a polévku rozmixujte.
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme ve vodě se solí a ozdobíme polévku.
Zalijeme vínem, mrkvovou šťávou, zeleninovým vývarem Hotovou polévku najemno rozmixujeme, přivedeme k varu
Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mrkev, celer i brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky
Všechnu zeleninu oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. V hrnci na másle opečeme všechnu zeleninu dozlatova
Přisypeme hrášek, celer, rajčata a zalijeme zeleninovým
Zeleninu očistíme a omyjeme. V hrnci na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Ostatní zeleninu nakrájíme