Prémiový obsah
★★★
8.6K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Oloupejte si chřest, hrášek, fazolky rozpulte, brokolici
Zalijeme vínem, mrkvovou šťávou, zeleninovým vývarem Hotovou polévku najemno rozmixujeme, přivedeme k varu
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme ve vodě se solí a ozdobíme polévku.
cibuli, po chvíli přidejte jemně pokrájené ředkvičky a chřest Hrnec odstavte a polévku rozmixujte.
Přisypeme hrášek, celer, rajčata a zalijeme zeleninovým
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme
V hrnci rozpálíme máslo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté zaprašíme moukou a jakmile
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme
Zeleninu očistíme a omyjeme. V hrnci na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Ostatní zeleninu nakrájíme
Do teplého vývaru přidáme brambory nakrájené na kostičky. Poté přidáme zeleninu nakrájenou na malé kousky