Prémiový obsah
★★★
8.5K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Zalijeme vínem, mrkvovou šťávou, zeleninovým vývarem Hotovou polévku najemno rozmixujeme, přivedeme k varu
Chřesty si oloupeme, konce odřízneme a hlavičky schováme ve vodě se solí a ozdobíme polévku.
cibuli, po chvíli přidejte jemně pokrájené ředkvičky a chřest Hrnec odstavte a polévku rozmixujte.
Nakonec do polévky zavaříme ovesné vločky. Můžeme polévku vylepšit slaninou nebo hříbky.
Uděláme bledou jíšku, zalijeme vodou, osolíme. A když začne voda vařit přidáme všechnu pokrájenu zeleninu
Po polévky přidáme nasekanou petrželku a zjemníme olejem