Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Steak z masa osolíme, oeppříme a posypeme nasekaným
Telecí steaky opečeme zprudka na rozpáleném oleji,
Telecí maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, Telecí steaky servírujeme přelité šťávou, obložené
Maso očistíme, naporcujeme, nijak nesolíme ani nekořeníme, položíme na pánev a z každé strany restujeme
Telecí steak servírujeme na listu salátu a přelitý Na recept lze místo telecího použít i hovězí maso.
Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra
Ideální výška steaku je 2 až 3 cm. Hovězí steaky Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout
Steaky osušte, nejlépe pevnými papírovými kuchyňskými Vložte na ni steaky a opékejte tři minuty z každé strany
Plátky krkovice potřeme olejem a necháme cca 1/2 hodiny odpočinout. NENAKLEPÁVÁME! Plátky krkovice z