Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Telecí steaky opečeme zprudka na rozpáleném oleji,
Steak z masa osolíme, oeppříme a posypeme nasekaným
Telecí maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, Telecí steaky servírujeme přelité šťávou, obložené
Maso očistíme, naporcujeme, nijak nesolíme ani nekořeníme, položíme na pánev a z každé strany restujeme
Telecí steak servírujeme na listu salátu a přelitý Na recept lze místo telecího použít i hovězí maso.
Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra
Z masa odstraníme blanky, jemně naklepeme pěstí. Připravíme marinádu, do které maso vložíme a necháme
Steaky zprudka ze všech stran opečeme, přendáme na Telecí steaky s glazovanou karotkou podáváme s bramborovou