Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Telecí steaky opečeme zprudka na rozpáleném oleji,
Steak z masa osolíme, oeppříme a posypeme nasekaným
Telecí maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, Telecí steaky servírujeme přelité šťávou, obložené
Maso očistíme, naporcujeme, nijak nesolíme ani nekořeníme, položíme na pánev a z každé strany restujeme
Telecí steak servírujeme na listu salátu a přelitý Na recept lze místo telecího použít i hovězí maso.
Plátky kýty naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme syrovým vajíčkem. Na každou porci dáme plátek sýra
Ideální výška steaku je 2 až 3 cm. Hovězí steaky Steak nechte při pokojové teplotě odpočinout
Steaky osušte, nejlépe pevnými papírovými kuchyňskými Vložte na ni steaky a opékejte tři minuty z každé strany
Plátky krkovice potřeme olejem a necháme cca 1/2 hodiny odpočinout. NENAKLEPÁVÁME! Plátky krkovice z
Květák očistíme a rozřízneme na 1,5 široké plátky. Olej smícháme s česnekem, medem a lžičkou soli. Směsí