Prémiový obsah
★★★
2.4K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Na pánev dáme nakrájenou mozzarellu a smetanu. Uvařené gnocchi smícháme se směsí.
Gnocchi uvaříme podle postupu na balení. Necháme trošku prohřát a zalijeme smetanou.
Na pánev dáme nakrájenou mozzarellu a smetanu. Uvařené gnocchi smícháme se směsí.
Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu v osolené vodě Poté vlijeme do omáčky smetanu a dochutíme solí a pepřem
Příprava gnocchi: Na pánvi povaříme smetanu, vmícháme Uvařené gnocchi smícháme se směsí.
Dusíme do měkka a poté vmícháme smetanu, sůl a pepř Hotovou směs vmícháme do gnocchi, které jsme uvařili
Chřest očistíme, nakrájíme a osmahneme na lžíci másla Poté zalijeme smetanou a ochutíme solí a pepřem.
Zalijeme smetanou a přidáme parmezán. Chvíli podusíme dochutíme solí a pepřem a vmícháme gnocchi
Gnocchi vaříme podle návodu. Zamícháme, osolíme, přidáme smetanu a necháme zhoustnout
osmahneme nadrobno nakrájeno slaninu a poté zalijeme smetanou Poté smícháme smetanu s gnocchi a posypeme nasekanou