Prémiový obsah
★★★
208 čtenářů
15 m
redakceTerka
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Chřest rozdělte do sklenic, přidejte k němu cibulky Takto naložený chřest je výborný na obložení nasucho
Připravíme si zavařovací sklenice. Do každé z nich vložíme 1 bobkový list, 1 celý pepř, kolečko mrkve
Hermelíny si nakrájíme na čtvrtky a každý kousek potřeme česnekem. Spolu s ostatními surovinami vrstvíme
Kotlety omyjeme, lehce naklepeme, po obvodu nařízneme a každou posolíme. Smícháme vejce, solamyl, kečup
varu a zamícháme do ní cuketové lusky, mrkev, celer, chřest
Vejce si uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme. Smícháme s majonézou, přidáme pokrájené houby a nastrouhaný
Česnek oloupeme a překrojíme na poloviny, feferonky omyjeme. Olivy necháme na sítu okapat. Připravíme
Klobásky na koncích a po obvodu lehce nařežeme, orestujeme je mírně na oleji a rovnáme je do sklenice