1.4K čtenářů
40 m
janapozarova
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky slaniny
Na pórek v alobalových miskách položíme plátky anglické slaniny, játra a rajčátka.
Slaninu nakrájíme na nudličky a nasucho orestujeme Opečenou slaninu necháme vychladnout a přidáme ji k
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby Podávejte dohromady – na každý talíř dejte dva plátky slaniny
osolené vodě a poté smícháme s předem osmahnutou slaninou
Poté klademe šunku s anglickou slaninou a sýrem, nakonec
Vedle do mísy dáme kečup, oregáno, nasekanou anglickou slaninu, strouhaný sýr, promícháme.
masa přidáme vymačkané housky, na drobno nakrájenou anglickou slaninu, všechny ostatní suroviny, dobře promícháme
Vepřový bůček bez kosti posypeme ze všech stran pragandou a nakrájenými plátky česneku, uzavřeme do