1.4K čtenářů
40 m
janapozarova
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Na pórek v alobalových miskách položíme plátky anglické slaniny, játra a rajčátka.
Slaninu nakrájíme na nudličky a nasucho orestujeme Opečenou slaninu necháme vychladnout a přidáme ji k
osolíme a opepříme, potřeme hořčicí a poklademe plátky slaniny
Mezitím rozprostřete plátky slaniny, rajčata a houby Podávejte dohromady – na každý talíř dejte dva plátky slaniny
osolené vodě a poté smícháme s předem osmahnutou slaninou
Poté klademe šunku s anglickou slaninou a sýrem, nakonec
Vedle do mísy dáme kečup, oregáno, nasekanou anglickou slaninu, strouhaný sýr, promícháme.
masa přidáme vymačkané housky, na drobno nakrájenou anglickou slaninu, všechny ostatní suroviny, dobře promícháme
Vepřový bůček bez kosti posypeme ze všech stran pragandou a nakrájenými plátky česneku, uzavřeme do