416 čtenářů
20 m
anet.ruzicka
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Rukou omyjeme a dáme do mísy. Citron vymačkáme do hrnečku a přidáme olej, cukr a sůl s pepřem. Poté zalijeme
salát dle chuti. Ingredience na zálivku smícháme a necháme med pořádně
Zálivku smícháme s připravenými přísadami, osolíme Hotový salát posypeme tymiánem a podáváme.
Salát natrháme a smícháme s nakrájenýma ředkvičkami Salát přendáme na talíř, přidáme tuňáka a nakonec posypeme
V míse smícháme rukolu s natrhaným oblíbeným salátem Můžeme zakápnout olivovým olejem, nebo oblíbenou zálivkou
Mladé ředkvičkové listy propereme a povaříme je krátce Talíř pokryjeme spařenými ředkvičkovými listy, polijeme
Tvrdé stonky odkrojíme a listy natrháme na menší kousky lžících vody, přidáme ocet a olej a rozšleháme na zálivku
Z hotové zálivky pak odebereme tři lžíce stranou. s fazolovo-rukolovým salátem.